Élet-Stílus

Ancelotti spórolna a főnöknek

Carlo Ancelotti, az angol labdarúgó Premier League-ben listavezető Chelsea vezetőedzője nem szándékozik játékosokat szerződtetni a téli átigazolási időszakban.

Az olasz tréner azzal együtt elég erősnek tartja jelenlegi keretét, hogy négy futballistájára – akik az Afrika Kupán szerepelnek majd – január nagy részében nem számíthat. “Úgy vélem, nagyon jó alakulatunk van, a rendelkezésre álló játékosokkal fogom megoldani a következő feladatokat” – nyilatkozott a Sky Sportnak.

Korábban a klub tulajdonosa, Roman Abramovics bejelentette, hogy akár 60 millió angol fontot elkölthetne Ancelotti a játékospiacon. Az orosz milliárdos megérezte a válságot, de szeretné idén végre megvalósítani régóta dédelgetett álmát, a Bajnokok Ligája sikert.

A trénert nem zavarja, hogy csapata a legutóbbi nyolc mérkőzéséből csak kettőt nyert meg, amint az sem, hogy Didier Drogba, Michael Essien, John Obi Mikel és Salomon Kalou hiányozni fog az együttesből a következő hetekben.

“Az idény elején is tisztában voltunk vele, hogy lesz Afrika Kupa. Itt van nekünk Nicolas Anelka, de rendelkezünk további jó játékosokkal is” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik