Élet-Stílus

Ismét sztárcsatárra hajt a Real

A nyári nagybevásárlás után jövőre is sztárcsatárt vásárolna a Real Madrid: Sergio Agüero mellett Wayne Rooney is szerepel a klub kívánságlistáján.

A Real a nyáron több mint 250 millió eurót költött új játékosok szerződtetésére, és lapértesülések szerint a királyi klub jövőre is legalább egy sztárral kíván erősíteni.

A madridi Marca című sportlap szerint Sergio Agüero, az Atletico Madrid argentin támadója lesz az elsőszámú „célpont. A tehetséges futballista – akiről az értők azt állítják, valamikor aranylabdás lehet – kivásárlási ára kereken 60 millió euró.

Ha az üzlet nem jönne létre, ismét napirendre kerülhet David Villa leigazolása. Az Európa-bajnok csatár idén nyáron is közel került ahhoz, hogy a madridiak játékosa legyen, de végül maradt Valenciában, amely ragaszkodik sztárjához, és makacs tárgyalópartner.

Bár a gólerős labdarúgó szerződésében szerepel egy olyan pont, amely szerint 120 millió euróért vihető, aligha hihető, hogy a Real Madrid hajlandó megadni ezt az összeget.

Amennyiben nem jut dűlőre a két klub, a Marca szerint a fővárosiak másra, jelesül Wayne Rooneyra vetik majd ki a hálójukat. Az angol válogatott támadónak nincs kivásárlási ára, de feltehetően érte is nagyon mélyen a zsebébe kellene nyúlnia a Real Madridnak.

Ámbátor nem valószínű, hogy egy évvel Cristiano Ronaldo eladása után Sir Alex Ferguson, a Manchester United skót menedzsere megválna egy újabb alapemberétől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik