Élet-Stílus

Ecclestone: Schumacher visszatér

Bernie Ecclestone szinte biztosra veszi Michael Schumacher visszatérését, meglepődne, ha a hétszeres világbajnok nem igazolna a Mercedeshez.

Hivatalosan továbbra sem tudni, mi lesz Michael Schumacherrel, de egyre több jel utal arra, hogy a hétszeres világbajnok jövőre Nico Rosberg csapattársa lesz a Mercedes GP-nél.

Egyes források szerint már a szerződést is aláírták a felek, Bernie Ecclestone a maga részéről meg lenne lepve, ha Schumacher jövőre nem versenyezne.

Ecclestone-t arról kérdezte a Times, szerinte elképzelhető-e, hogy a Renault új befektetői háttere miatt inkább a Mercedest választja a már szerződtetett Robert Kubica. “Nos, nekik már van egy Schumacherük, nem?” – válaszolta Ecclestone. “Az biztos, hogy Michaelt és Robertet nem akarják majd.”

Ecclestone-t felvillanyozta a lehetőség, hogy Schumacher esetleg visszatér, de biztos információja nincs a német jövőjéről. “Azért meg lennék lepve, ha nem vezetne jövőre, de tényként nem állíthatom ezt. Nagyon úgy tűnik, hogy meg fog történni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik