Élet-Stílus

Komant méltatja a SkySports

Nagy ígéretként jellemzi Koman Vladimirt, a Bari labdarúgócsapatának 20 éves magyar középpályását a brit Sky Sports internetes oldalának tehetségkutató-rovata.

A cikk szerzője szerint az U20-as válogatottal idén világbajnoki bronzérmes futballista kivételes képességű játékmester, akitől sokat lehet várni. Ahogy fogalmaz: Koman sokoldalú középpályás, aki leginkább a játéktér közepén érzi otthon magát, de a bal oldal sem idegen számára.

“Intelligens játékos, szeret irányítani, remek passzokat ad. Emellett maga is gyakran tör be a büntetőterületre és fejezi be a támadásokat” – áll a jellemzésben.

A Sky Sports szakértője úgy véli: Koman Vladimir nagyszerű támadó középpályás, akiben óriási lehetőségek rejlenek, bár néha rossz döntéseket hoz. Utóbbi területen – a szerző szerint – segítheti fejlődését, hogyha az idei szezonban rendszeresen játéklehetőséget kap a Bari első csapatában.

A különböző képességekre – lövés, passz, szerelés, fejelés, lendület, látás a pályán – a maximális 80 pontból 60-at kapott Koman a Sky Sportstól, amely a játékos jelenlegi értékét egymillió fontra, jövőbeni értékét pedig 15 millióra becsüli.

Koman Vladimir a Sampdoria kölcsönjátékosaként szerepel a Bariban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik