Élet-Stílus

Messi: sérülés és elismerés

Lionel Messi megsérült a hétközi a BL-meccsen, de azzal vigasztalódhat, hogy ő lett a World Soccernél az év legjobb labdarúgója. Rövid hírek.

Lionel Messi, a Barcelona támadója bokasérülést szenvedett a Dinamo Kijev elleni BL-találkozón, és emiatt nem játszhat a hétvégi, Espanyol elleni város derbin.

Messit az év, Ronaldinhót az évtized legjobb labdarúgójának, Josep Guardiolát pedig az év edzőjének választották a brit World Soccer magazin hagyományos szavazásán.

A Colo Colo csapata nyerte a chilei élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot, miután 6-4-es összesítéssel legyőzte az Universidad Católicát az oda-visszavágós döntőben.

Az olasz bajnokságban címvédő, egyben éllovas Inter két játékosa, Walter Samuel és Dejan Sztankovics is combsérülést szenvedett a Rubin Kazany elleni BL-mérkőzésen, emiatt előbbi nem játszhat hétvégi bajnokin, utóbbinak 20 napot kell kihagynia.

Az Arsenal 20 éves mexikói csatára, Carlos Vela meghosszabbította a 2011 nyaráig szóló szerződését, de az angol klub nem hozta nyilvánosságra az új kontraktus időtartamát.

A Championshipben 23. helyezett, Tímár Krisztiánt foglalkoztató Plymouth vezetősége menesztette Paul Sturrock vezetőedzőt, és Paul Marinert nevezte ki a helyére.

Az angol negyedosztályú Notts County tulajdonosa, a Munto Finance árulni kezdte a klubot, miután az anyavállalat, a Qadbak nem vállalta tovább a klub finanszírozását.

A Fülöp Mártont is soraiban tudó Sunderland védője, Anton Ferdinand egy hónapig biztosan nem játszhat a Fulham elleni bajnokin összeszedett bokasérülése miatt.

A Ferencváros a szlovák Tallós elleni hivatalos nemzetközi barátságos mérkőzésen letöltötte kétmeccses zártkapus büntetését, melyet a júliusi Hertha elleni találkozón történt nézőtéri rendbontás miatt kapott. Az FTC 2-0-ra kikapott a Tallóstól.

A Liverpool elleni BL-meccsen izomsérülést szenvedett Sebastian Frey, a Fiorentina elsőszámú kapusa, aki az orvosi vizsgálatok eredményétől függően léphet újra pályára.

Az összeállítást partnerünk, a Focitipp.hu készítette.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik