Élet-Stílus

Elfogytak Ferguson védői

Az angol bajnok Manchester United keretében alig maradt hadrafogható védő, csupán Patrice Evra egészséges.

Sir Alex Ferguson komoly fejfáját okoz a hátsó alakzat összetétele, miután a várakozásokkal ellentétben John O’Shea és Jonny Evans csak januárban állhat a skót menedzser rendelkezésére – elhúzódó comb-, illetve vádlisérülése miatt.

Az öltöző ajtajára nyugodtan ki lehetne tenni az „orvosi rendelő” feliratot, miután a hátvédek közül Nemanja Vidics influenzás, Rio Ferdinandnak pedig a combjával, Wes Brownnak a térdszalagjaival, Gary Neville-nek és Fabiónak az ágyékával, Rafaelnek pedig a vállával akadnak gondjai. Ráadásul a labdaszerzésben jeleskedő Owen Hargreaves mellett a kapus Edwin van der Sar is a sebeit nyalogatja, mindkettőnek a térde fáj.

A Wolfsburg elleni, keddi BL-métrkőzés előtt csupán Patrice Evra az egyetlen egészséges védő a Manchester United felnőtt csapatának keretében, így kerülhet képbe például Oliver Gill, a vezérigazgató, David Gill 19 éves fia, aki a tartalékcsapat középső védője.

A hátsó alakzatot illetően tragikus, de elől sem valami rózsás a helyzet: Wayne Rooney és Dimitar Berbatov szintén a térdét fájlalja, s kérdéses, hogy az angol és a bolgár csatár pályára léphet-e a hétvégi, az Aston Villa elleni bajnoki mérkőzésen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik