Élet-Stílus

Pénzbüntetések, eltiltások a Serie A-ban

Az olasz liga hétfőn az AS Romát, a Laziót, a Juventust és az Intert is pénzbüntetéssel sújtotta, továbbá két, a bíróval perelő játékost eltiltott.

Az olasz liga hétfőn 40-40 ezer eurós pénzbüntetéssel sújtotta AS Romát és a Laziót, miután a derbit félbe kellett szakítani, mert a szurkolók petárdákat dobáltak a pályára.

A Juventusnak 25 ezer eurót kell fizetnie, mert a szombati Internazionale ellen 2-1-re megnyert találkozó közben a drukkerek egy csoportja rasszista rigmusokkal sértegette Mario Balotellit, a milánói gárda csatárát. De az Inter sem úszta meg büntetés nélkül: 15 ezer euróval lesz szegényebb, miután a szurkolói pirotechnikai eszközöket használtak.

A játékvezető kritizálása és megfenyegetése miatt a góllövőlistát vezető Antonio Di Natalét, az Udinese támadóját két mérkőzéses eltiltással büntette a liga. Cristiano Lucarelli, a Livorno csapatkapitánya szintén két bajnoki találkozóról hiányzik majd, miután hevesen tiltakozott az ellen, hogy a bíró kiállította őt a Chievo elleni meccsen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik