Élet-Stílus

Dzsudzsák Balázs a legjobbak között

„Kiváló teljesítményt nyújtott" - írta Dzsudzsáról a goal.com internetes szaklap, amely a magyar játékost is beválasztotta a hévége csapatába.

A magyar labdarúgó nagyszerű játékkal, nem mellékesen: két gólpasszal járult hozzá a tabellán második PSV győzelméhez, ekképp nem csoda, hogy a holland labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának legjobbjai között Dzsudzsák Balázs is helyet kapott.

„A magasan jegyzett szélső kiváló előadással rukkolt ki vasárnap délután” – írta indoklásában a forduló csapatát összeállító goal.com, amely megjegyzi, hogy az ex-debreceni labdarúgó Jonathan Reist és Danko Lazovicsot is gólhoz „segítette”.

Eredivisie, 16. forduló: RKC Waalwijk-PSV Eindhoven 0-2

Dzsudzsák – aki második lett a magyar Aranylabda-szavazáson – mellett egy másik eindhoveni, Stanislav Manolev is tagja a hétvége tizenegyének, amelybe az Utrecht négy, a Feyenoord kettő, a Twente, a Heracles és a NAC Breda egy játékost „delegált”.

A forduló csapata: Michel Vorm (Utrecht) – Stanislav Manolev (PSV Eindhoven), Andre Bahia (Feyenoord), Jan Wuytens (Utrecht), Mihai Nesu (Utrecht) – Wout Brama (Twente), Donny Gorter (NAC Breda) – Willie Overtoom (Heracles), Stefan Babovic (Feyenoord), Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven) – Jacob Mulenga (Utrecht)

A bajnokság élmezőnye

1. Twente 44
2. PSV Eindhoven 42
3. Ajax 35
4 Feyenoord 31
5. Utrecht 29
6. Heracles 26

8. NAC Breda 22

Ajánlott videó

Olvasói sztorik