Élet-Stílus

El Clásico: lézerrel támadtak Ronaldóékra

Egy barcelonai szurkoló lézerfénnyel zavarta a Real Madrid játékosait a vasárnapi El Clásicón, de emiatt aligha büntetik meg a katalán csapatot.

A televíziós közvetítés során is feltűnt, hogy a lelátón egy szurkoló lézerfénnyel zavarja a Real játékosait, de a La Liga illetékes testülete emiatt nem bünteti meg a rangadón 1-0-ás győzelmet aratott katalán csapatot, miután a Real nem tett hivatalos panaszt, és Undiano Mallenco sem számolt be az esetről a vasárnapi mérkőzés jegyzőkönyvében.

Jóllehet, Iker Casillas, a madridiak kapusa már a bemelegítés során jelezte a bírónak, hogy valaki zöld lézerfényt használ – hogy ezzel megzavarja a vendégjátékosokat -, és ebből a találkozón Pepének, Alvaro Arbeloának, valamint Cristiano Ronaldónak is kijutott.

Jorge Valdano, a Real általános igazgatója a TVE televíziós csatornának elmondta: a lézer használata egyrészt sportszerűtlen cselekedett, másfelől az egészségre is veszélyes lehet, emiatt annak használatát mindenképpen szabályozni kellene.

A barcelonai Camp Nouban ráadásul nem először fordul elő ilyesmi, a 2007/2008-as szezonban Pato Abbondanzierit, a Getafe argentin kapusát zavarták lézerrel, a bíró emiatt meg is állította a játékot, de különösebb következménye nem lett az esetnek.

Eric Abidal, a katalán együttes francia védője viccet csinált az újabb lézerügyből, azt mondta: a Barcelona olyan gyorsan futballozik, hogy lézerrel nem is lehet követni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik