Élet-Stílus

Dzsudzsák és Juhász is hős volt – videó

Dzsudzsák Balázs és Juhász Roland is győztes gólt szerzett klubcsapata, a PSV Eindhoven, illetve az Anderlecht péntek esti bajnoki mérkőzésén.

A középcsapatnak számító KV Kortrijk péntek esti vendégjátékát megelőzően sérüléssel bajlódó Juhász Roland a 11. percben volt eredményes, két védő között fejelt szép mozdulattal a kapuba, és szezonbeli harmadik góljával el is döntötte a mérkőzést.

Ezzel pedig nagy szívességet tett az éllovas Anderlechtnek, amely növelte előnyét, immár nyolc ponttal vezet az egy mérkőzéssel kevesebbet játszott Bruges előtt.

Ahogy Brüsszelben, úgy Rotterdamban is egy magyar futballista volt a hős, jelesül Dzsudzsák Balázs, aki egy szép cselt követően 15 méterről – a kapufa segítségével – beállította a 3-2-es eredményt a Sparta elleni mérkőzésen. A magyar játékos a nyolcadik bajnoki gólját megelőzően egy gólpasszt is kiosztott – a hetediket a szezon során.

A PSV Eindhoven győzelmével megelőzte a Twente együttesét, és vezeti a holland bajnokságot, igaz, az eddigi listavezető csak szombat este lép pályára a 15. fordulóban.

Holland bajnokság, 15. forduló:
Sparta Rotterdam-PSV Eindhoven 2-3 (1-1)
Gól: Poepon (29., 65.), ill. Lazovics (13.), Reis (69.), Dzsudzsák (71.)

Belga bajnokság, 16. forduló:
Anderlecht-Kortrijk 1-0 (1-0)
Gól: Juhász R. (11.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik