Élet-Stílus

Arsavin padlóra került

Andrej Arsavint nagyon megviselte, hogy az orosz labdarúgó-válogatott a közelmúltban elbukta a Szlovénia elleni vb-pótselejtezőt - árulta el Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere.

A Chelsea elleni vasárnapi derbire készülő „ágyúsok” menedzsere elmondta, csapatának egyik kulcsjátékosa rossz állapotban tért vissza a világbajnoki pótselejtezőről, amelyet az orosz válogatott idegenben lőtt góllal (2-1, 0-1) bukott el Szlovéniával szemben.

„Nagyon megviselte az, ami történt, de ez valahol elkerülhetetlen, ha nem nyersz meg egy életbevágóan fontos mérkőzését. Arsavin is nagyon maga alatt volt, ezért nem kezdett egy hete, a Sunderland elleni bajnokin” – nyilatkozta Arsene Wenger.

Az Arsenal menedzsere megérti a támadó elkeseredését, hiszen kérdéses, hogy ott lehet-e majd a következő, 2014-es világbajnokságon, akkor ugyanis már 33 éves lesz.

„Ő egy kemény fiú, mentálisan sincsen vele probléma, de még mindig nagyon csalódott, hogy a válogatottja nem jutott ki a vb-re” – jegyezte meg a francia szakvezető.

Wenger a Chelsea elleni derbi kapcsán elmondta: minden együttes életében egyszer eljön az a pillanat, amikor megmutathatja valós tudását: „Fiatal csapatom számára most érkezett el ez a pillanat. Elég felkészültek és erősek vagyunk ahhoz, hogy győzzünk”.

Arsenal-Chelsea, vasárnap, 17:00

ARSENAL (3., 25 pont):

Sérült: Bendtner (ágyéksérülés), Clichy (hát), Diaby (vádli), Djourou (térd), Gibbs (láb), Van Persie, Wilshere (mind a két játékos a bokáját fájlalja)
Akinek kérdéses a szereplése: Fabianski (combsérülés), Gallas (szemsérülés)
Eltiltott:

CHELSEA (1., 33 pont):

Sérült: Bosingwa (térd)
Eltiltott:
Akinek kérdéses a szereplése:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik