Élet-Stílus

Rudolfért vetélkednek a toszkán klubok

Az egyik átigazolásokkal foglalkozó olasz honlap tudni véli, hogy a kiesés elől menekülő Livorno is csatlakozott a debreceni Rudolf Gergelyt figyelő Serie A-s klubok táborához.

A calciomercato.it információi szerint a magyar válogatott támadó iránti érdeklődését korábban is jelző BL-ellenfél Fiorentina mellett – Rudolf Budapesten és Firenzében is gólt szerzett az olaszok ellen – az újabban Németh Krisztiánt is figyelő lilák toszkán riválisa, a Livorno is leigazolná; akár már januárban.

A korábban szebb napokat látott tengerparti egyesület jelenleg 18. az olasz bajnokságban, s ami még fontosabb: csatárai mindössze hat gólt hoztak össze 13 forduló alatt. Érthető hát, hogy Serse Cosmi szeretné megerősíteni az együttes offenzív csapatrészét.

Rudolf a firenzei mérkőzésen. Irány Toszkána? (MTI)

Rudolf a firenzei mérkőzésen. Irány Toszkána? (MTI)

Bár eleinte úgy tűnt, hogy a Kelet-Európa felé figyelő toszkánok Romániából, a Bajnokok Ligájában egyelőre továbbjutásra álló Unirea Urziceni csapatától erősítenének (Marius Bilasco volt a kiszemelt), a klubhoz közeli forrás a calciomercato.it-et úgy informálta, hogy Rudolf az első számú kiszemeltjük.

A portálnak korábban nyilatkozó Vlado Borozan FIFA-licences ügynők – a magyar futballisták ügyeit igazgató Vladan Filipovics honfitársa és barátja, egyben a német bajnok Wolfsburg megbízottja – úgy tudja, hogy „Rudolf számára most érkezett el az idő. Akár januárban klubot válthat, bár a Fiorentina úgy tűnik, inkább nyártól számolna vele. Ám a firenzeiek méltató nyilatkozata más olasz klubok érdeklődését is felkeltette.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik