Élet-Stílus

Misimovic keserédes mérkőzése

A H1N1 vírus miatt elmarad a Monaco-Montpellier francia bajnoki mérkőzés. A Bayern Audiba ül. Focihírek.

Avram Grant lett a Portsmouth menedzsere. Az 54 éves mester október óta a sportigazgatói teendőket látta el a Premier League utolsó helyezettjénél.

A H1N1 miatt elmarad a Monaco-Montpellier francia bajnoki mérkőzés. A vendégek nyolc játékosa betegedett meg az új típusú influenza-vírustól.

A 2-1-re végződött CSZKA Moszkva-Wolfsburg BL-összecsapás alatt megszületett Zvjezdan Misimovic második gyermeke. Az Audi megvásárolta Bayern München részvényeinek 9 százalékát. Az autogyártó cég 2002 óta szponzora a bajor együttesnek.

Három hónapra eltiltották a Juventus két orvosát, mert olyan szerrel kezelték Fabio Cannavaro darázscsípését, ami szerepel a doppinglistán. A 36 éves védőt már korábban tisztázták a doppingvádak alól.

Három játékost vett kölcsön a Leeds: David Martint, a Liverpool kapusát, Tony Capaldit, a Cardiff védőjét és Hogan Ephraimot, a QPR középpályását. Az angol másodosztályban szereplő Ipswich Town januárig kölcsönvette a 109-szeres válogatott trinidadi csatárt, Stern Johnt.

Szűcs Lajost megműtik a téli szünetben. A Pápa 36 éves kapusának korábbi bokatörését követően csavarok rögzítik a lábát, az orvosok ezeket távolítják majd el. A DVSC felbontotta Hugo Nascimento szerződését. A 22 éves védő a Loki NB II-es csapatában szerepelt, azonban a teljesítménye nem győzte meg a vezetőket.

Egerszegi Tamással négyéves szerződést kötött az Újpest. A fiatal középpályás tagja az U19-es válogatott keretének.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik