Élet-Stílus

BL-továbbjutó figyeli Németh Krisztiánt

Olaszországi lapértesülések szerint a BL-résztvevő Fiorentinánál felmerült Németh Krisztián szerződtetése. A toszkán klub több fronton több játékossal is erősítene - egyikük lehetne a fiatal magyar.

A Lyon elleni győzelmükkel a BL tavaszi fázisába jutó firenzeiek a La Nazione napilap, valamint a klub hivatalos (fiorentina.it) és nem hivatalos oldala (firenzeviola.it) szerint is erősítenék keretüket.

A lila klub vezetősége Frey mögött egy további kapus (az orosz Akinfejev, CSZKA Moszkva), egy középső védő (a brazil Breno, Bayern München), egy védekező középpályás (az argentin Gago, Real Madrid vagy valószínűbb esetben honfitársa, Cristian Ledesma, Lazio) megvételét is tervezi.

A BL-továbbjutás nyomán mintegy 30 millió eurós bevételre szert tevő Fiorentina ugyanakkor csatárposzton is erősítene. A klubbal korábban is kapcsolatba hozott veteránok – Toni (Bayern) és Pippo Inzaghi (Milan) – mellett az olasz sajtó legutóbb úgy értesült, a Liverpoolból kölcsönben Athénba került Németh Krisztián is a kiszemeltek között van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik