Élet-Stílus

Kitették a keretből a Bayern világbajnok csatárát

A Louis van Gaal vezetőedzővel való nézeteltérései miatt hazájában szeretné folytatni pályafutását Luca Toni, a Bayern München világbajnok olasz labdarúgója.

“Négy hónapja nem jövünk ki egymással, gyakorlatilag nem is kommunikálunk” – fakadt ki a 32 éves légiós. “Szívesen hazatérnék, hogy belőjem azokat a gólokat, amelyek visszajuttatnának a nemzeti csapatba. Elvégre a jelenleg aktív csatárok közül én vagyok a gólrekorder a válogatottban.”

Toni ebben az idényben mindössze négyszer jutott szóhoz a bajoroknál, múlt vasárnap a holland tréner a keretbe sem jelölte – állítólag lágyéksérülés miatt. A támadó két hete komolyabb pénzbüntetést kapott a klubvezetéstől, mert idő előtt elhagyta az Allianz Arenát, miután lecserélték a Schalke elleni mérkőzés (1-1) szünetében.

Szerdán Markus Hörwick médiaigazgató közölte: Toni nem szerepel a Bayern keretében az esti Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt. Van Gaal kedden sérültnek jelentette az olasz játékost, aki ennek ellenére részt vett az aznapi második edzésen. A bajorok 20:45 órától az izraeli Maccabi Haifát fogadják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik