Élet-Stílus

Herczeg: a szurkolókat sajnáljuk – videó

A Loki-játékosok a Liverpool elleni vereséget követően sportszerűen elismerték, hogy a jobbik csapat győzött. A csapatkapitány Kiss Zoltán szerint senki nem haragszik, a ráadásban óriási ziccert rontó Adamo Coulibaly-ra. Hazai reakciók az utolsó hazai BL-meccs után.

Utolsó hazai BL-csoportmeccsén sem szerzett a DVSC-TEVA, miután a Liverpool egy korai Ngog-góllal megszerezte mind a három pontot. A hazai játékosok és Herczeg András klubmenedzser nagyon sajnálta a mérkőzést követően, hogy kimaradt a hajrában Coulibaly helyzete.

„Többet támadtak, hamar előnybe kerültek, és ettől idegesebb, kapkodóbb lett a játékunk. El kellett telnie 25-30 percnek, mire mi is tudtunk támadásokat vezetni. Hiába irányított végig a Liverpool, a végén volt egy helyzet, amibe benne volt az egyenlítés lehetősége. Nagyon sajnálom, hogy nem ment be, legjobban a közönség miatt” – nyilatkozta az ötödik vesztes BL-meccs után Herczeg András. „Négy teltházas meccset játszottunk a Puskás Stadionban, nagyon jó lett volna, ha megadatik nekik a pontszerzés öröme.”

„Kicsit szomorúak voltunk, de senki nem haragszik Adamóra, ez benne van a futballban. Nagyon szép lett volna, ha bemegy, biztosan felrobbant volna a stadion” – így Kiss Zoltán, aki szerint az utolsó Lyon elleni BL-meccsen ég nehezebb dolga lesz a Lokinek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik