Élet-Stílus

Távozik az FTC elnöke

Kevin McCabe tulajdonos veszi át Terry Robinson helyét a Ferencváros labdarúgócsapatának elnöki posztján. Berki Krisztián vezérigazgató posztján marad.

Terry Robinson úr lemondott elnöki pozíciójáról, szerepét a jövőben én kívánom átvenni. Számos egyéb igazgatójától válik meg a klub, … a folytonosságot Berki Krisztián vezérigazgató személye biztosítja – olvasható az FTC által kiadott, Kevin McCabe által szignált közleményben, amelyből kiderül: Berki munkáját két elismert angol szakember segíti a jövőben.

A tulajdonos a Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzésen történt szurkolói rendbontással összefüggésben is megfogalmazta álláspontját, eszerint az ottani események “egy kicsi, de elvadult szurkolói csoport tetteit tükrözik, csalódást okoztak számunkra”.

“Felkértem az új menedzsmentet, hogy gondolja át és dolgozza ki a lehetséges intézkedéseket hasonló esetek elkerülése végett” – tette hozzá.

McCabe hangsúlyozta, terveik és céljaik komolyak, hosszú távúak, nem csak egy fél szezonra vonatkoznak, és szeretnék megerősíteni a csapatot.

A klub jövőjével kapcsolatban így fogalmazott: “A játékosok tavaszi szezonra való felkészítésének részét képezi egy háromhetes edzőtábor Máltán, a Sheffield United szponzoránál. Az infrastruktúra és a sziget klímája minden lehetőséget biztosít a csapatnak és kísérői részére a tökéletes felkészüléshez. Nehéz a jövőbe látni, de legfőbb célunk, hogy a Ferencváros minél előbb európai szinten is megállja a helyét. Természetesen ez nem megy egyik napról a másikra”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik