Élet-Stílus

Hazahívják Erwin Koemant

Egykori csapata csábítja a jelenlegi magyar szövetségi kapitányt, de Erwin Koeman cáfolta, hogy felállna a kispadról. A holland szakember úgy készül, hogy a következő két évben is ő irányít.

A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Groningen vezetőedzőt keres, és a lehetséges jelöltek között szerepel a jelenlegi magyar szövetségi kapitány, Erwin Koeman is. Mivel Ron Jans, a Groningen vezetőedzője a szezon végén távozik a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban 12. helyen álló együttestől, a klub vezetői már elkezdték keresni a szakember utódját.

A lehetséges jelöltek között szerepel a magyar válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya, Erwin Koeman is, aki a holland Metrónak nyilatkozva elismerte, érdekelné a lehetőség. „Még senkivel sem beszéltem, de biztosan szép lenne. Egyszer dolgozni szeretnék ott, ráadásul múltam is van a klubnál. Ám nem vagyok olyan ember, aki ki akar bújni a szerződéséből. Majd meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok” – idézi a lap Koemant, aki játékosként többször is futballozott a Groningenben.

Koemannak a nyáron hosszabbították meg a szerződését a 2012-es Eb-selejtezősorozat végéig, de az utóbbi időszakban sok kritika érte nemzeti csapatunk szereplését, és a holland szakember is úgy nyilatkozott, hogy nem érzi biztonságban a pozícióját. Ennek ellenére a Nemzeti Sportnak úgy nyilatkozott, hogy kitölti a nyáron újabb két évre meghosszabbított szerződését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik