Élet-Stílus

Gerrard játszhat a Loki ellen

A Liverpool csapatkapitánya felépült régóta húzódó ágyéksérüléséből, és játékra jelentkezik a Manchester City elleni rangadón, így a Loki elleni BL-csoportmeccsen is ott lehet.

Steven Gerrard egy hónapja a Lyon elleni Bajnokok Ligája találkozón sérült meg, és ugyan a Liverpool utolsó bajnokiján csereként pályára lépett a Birmingham ellen (2-2), sőt büntetőből gólt is szerzett, az angol válogatott edzőtáborát kénytelen volt elhagyni sérülése miatt a múlt héten, így nem léphetett pályára a Brazília elleni (0-1) válogatott mérkőzésen.

“A Birmingham elleni meccset követően nagyon fáradt voltam, még nem álltam készen a visszatérésre” – nyilatkozta a a 29 éves középpályás, aki a válogatott mérkőzések alatti szünetet kihasználva felépült sérüléséből, és játékra jelentkezik a hétvégi, Manchester City elleni bajnoki rangadón.

A Liverpoolnak nagy szüksége van csapatkapitányára, hiszen a csapat mindent egybevetve utolsó kilenc meccséből csak egyet tudott megnyerni, és hatot elveszített. A vörösök a gyászos szereplés miatt csak hetedikek a bajnokságban, és a könnyen kieshetnek a Bajnokok Ligájából már a csoportkörben.

A 76-szoros válogatott játékos ebben a szezonban kilenc bajnokin lépett pályára, és négy gólt szerzett.

benítez lemond, ha eladják torrest

Lemond posztjáról Rafael Benítez, a Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője, ha klubja eladja Fernando Torrest. A The Times értesülése szerint azért akarják áruba bocsátani a spanyol légióst, mert ezzel is csökkenteni szeretnék a veszteségeket.

Az ibériai tréner, akinek februárban hosszabbították meg további öt évre a szerződését, azt mondta, a téli átigazolási időszakban drágán kell eladni és jó áron kell vásárolni új játékosokat. “Torres viszont semmi pénzért sem eladó. Ha mégis, akkor lemondok” – szögezte le a 49 esztendős edző.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik