Élet-Stílus

Hunvald autócsodái

Mustang, Lincoln, Jaguar, Peugeot, Trabant - egyaránt az Erzsébetváros előzetes letartóztatásban lévő szocialista polgármesterének az autóparkját gazdagította. Árak és fotók az autócsodákról!

Hétfői sajtóhír szerint Mustang, Lincoln és Trabant is található Hunvald György tíz autóból álló flottájában. Erzsébetváros előzetes letartóztatásban lévő szocialista polgármestere 120,5 millió forint értékű személygépkocsival rendelkezik, és eddig a bíróság hat gépkocsit helyezett zár alá.

A gépkocsik között van egy Lincoln Navigator, amely a Hunvald család résztulajdonában lévő, 200 millió forintot érő, 2007-ben vásárolt magánrepülőgép utasait fuvarozta. Az Abraham Lincoln elnök után elnevezett típus – amely elsősorban az amerikai luxus kategóriában készít gépjárműveket – ára körülbelül 9,5-10 millió forintra rúg.

(forrás: Netcarshow)

(Képünk illusztráció, forrás: netcarshow)

Hunvald György rajongott a Jaguar autókért; korábban ugyan négy volt belőlük, mostanra “csak” három maradt. Az egyik közülük egy Jaguar XJ típusú autócsoda, amelynek a legszerényebb változata 21-21,5 millió forintba kerül. A 275 lóerős csúcsmodell többek között hatfokozatú sebességváltóval, 3 literes V6-os ikerturbós dízelmotorral, diófaburkolattal, valamint fűthető bőrülésekkel van felszerelve.

(forrás:)

(Képünk illusztráció, forrás: jaguarpedia.org)

A Hunvald-flotta legértékesebb darabja egy Ford Mustang Eleanor, amelyet elsősorban a Nicolas Cage és Angelina Jolie főszereplésével készült Tolvajtempó (Gone In Sixty Seconds) című filmből ismerhetünk. A sportkocsi ára akár 41 millió forintra is rúghat.

(forrás:)

(Képünk illusztráció, forrás: fordmustang)

Egy 607-es Peugeot típusú autó is az előzetes letartóztatásban lévő polgármester autóparkját gazdagította. A hatfokozatú automatikus sebességváltós, 204 lóerős járgány körülbelül 14 millió forintba kerül.

(forrás:)

(Képünk illusztráció, forrás: netcarshow)

A csúcskategóriás autókon kívül egy Trabant 601-est is beszerzett Hunvald György. A Zwickauban készült, ma már veterán autócsodának számító típust az interneten mintegy 170-550 ezer forintért kínálják.

(forrás: veteranautocsodak.hu)

(Képünk illusztráció, forrás: veteranautocsodak.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik