Élet-Stílus

Buffon túljutott az influenzán

Gianluigi Buffon, a Juventus kapusa felépült a betegségéből, és szerda délután csatlakozik a hollandok elleni meccsre készülő olasz válogatotthoz.

A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus kapusa kiheverte az influenzát, éjjel már láztalan volt, ekképp a korábbi hírekkel ellentétben játszhat a hollandok elleni felkészülési mérkőzésen, szombaton. Enrico Castellacci, a világbajnoki címvédő olasz válogatott orvosa engedélyezte Bufonnak, hogy szerdán csatlakozzon a Rómában készülő kerethez.

Giuseppe Rossi szintén a válogatott rendelkezésére áll, miután szerda este letudta csapata, a Villarreal kupamérkőzését, amelyen sikerélménnyel gazdagodott. Marcello Lippi szövetségi kapitány Nicola Legrottagliének, Riccardo Montolivónak és Giampaolo Pazzininak is edzést vezényelhet, miután mind a hárman kiheverték kisebb sérülésüket.

Ronaldo nem futballozhat

Nem játszhat szombaton és jövő szerdán a bosnyákok elleni vb-pótselejtezőkön Cristiano Ronaldo, a portugál labdarúgó-válogatott sztárja. „A vizsgálatok után meggyőződtünk róla, hogy a játékos sérült bokája nem jött rendbe, így nem tud futballozni” – áll a portugál szövetség keddi közleményében. A játékos mindezt szomorúan vette tuomásul, de megígérte, szombaton ott lesz Lisszabonban, s a lelátón szurkol a válogatottnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik