Élet-Stílus

Kulcsemberek dőltek ki a sorból

A Barcelona, a Chelsea és az AS Roma egy-egy meghatározó labdarúgója is kidőlt a sorból. Daniele De Rossit meg is kellett műteni. Rövid futballhírek.

A Bayern München súlyos pénzbüntetést szabott ki két játékosára, Philipp Lahmra és Luca Tonira. Lahm egy nyilatkozatában bírálta a bajor csapat vezetőségét, Toni pedig, miután a szünetben lecserélték, elhagyta a stadiont a Schalke elleni bajnokin.

Daniele De Rossit, a Roma középpályását meg kellett műteni, miután az Inter elleni bajnoki rangadón arccsonttörést szenvedett. Előreláthatólag két hetet kell kihagynia.

Az amerikai tulajdonosok mintegy 200 millió fontért értékesítenék a Liverpool Stanley Parkban épülő új stadionjának nevét.

Seydou Keita, a Barcelona mali középpályása megsérült a Mallorca elleni bajnokin, és tíz napra kidőlt a sorból. Keita így nem játszhat a Ghána elleni világbajnoki selejtezőn.

Az AS Roma nem engedi el sérüléssel bajlódó braziljait, Donit és Juant az ötszörös világbajnok soron következő barátságos mérkőzéseire – Anglia, illetve Omán ellen.

Nem utazhat el a válogatottal Belgiumba a fehérvári Farkas Balázs és az újpesti Kabát Péter sérülés, illetve betegség miatt. Erwin Koeman szövetségi kapitány a Genkben futballozó Tőzsér Dánielt hívta be a helyükre a belgák elleni barátságos mérkőzésre.

Ashley Cole kényszerpihenőn (MTI/EPA)

Ashley Cole kényszerpihenőn (MTI/EPA)

Menesztették Juan Carlos Mandiát a spanyol élvonalban szereplő Racing Santander vezetőedzőjét, miután a csapat tíz forduló elteltével hét ponttal a 17. helyen áll.

Ashley Cole, a Chelsea és az angol válogatott balhátvédje fáradásos törést szenvedett a Manchester United elleni, vasárnapi bajnokin, és ezért több hét kihagyás vár rá.

Bejutott az észak-amerikai profiliga (MLS) elődöntőjébe David Beckham csapata, a Los Angeles Galaxy, miután Landon Donovan büntetőjével 1-0-ra legyőzte a Chivast. Az első mérkőzésen 2-2-es döntetlen született. Miután együttese mélg versenyben van, Beckham nem játszhat az angol válogatott Brazília elleni barátságos mérkőzésén.

A U20-as vb-n bronzérmes magyar csapat csatára, Németh Krisztián góljával (is) nyert az AEK Athén 3-1-re a Larisza ellen hazai pályán a görög bajnokság 10. fordulójában.

A hírcsokrot partnerünk, a Focitipp.hu készítette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik