Élet-Stílus

Énekest keres az Aerosmith

Steven Tyler a jövőben szólókarrierjére akar koncentrálni, és otthagyja együttesét.

Joe Perry, a rockbanda gitárosa a Twitter közösségi portálon jelentette be, hogy az Aerosmith új énekest keres. “Amennyire tudom, Steven kiszállt” – idézte a gitárost a Las Vegas Sun. Perry – aki közel négy évtizede szerzőtársa Tylernek – ugyanakkor azt is mondta: egyelőre nem tudja, hogy az énekes csak átmenetileg akar szóló karrierjével foglalkozni vagy örökre otthagyta az együttest.

Információk szerint Tyler közben már saját menedzsert is szerződtetett. Joe Perry szerint Tyler már közel egy évtizede nem hajlandó közös dalt írni. A feszültség ellenére az együttes még az utóbbi hetekben is koncertezett, november 1-jén Abu-Dzabiban léptek fel.

Tyler azonban a brit Classic Rock magazinban úgy nyilatkozott, hogy egyelőre még nincsenek pontos tervei a jövőre nézve. Tyler lánya, Mia szintén a Twitteren kelt apja védelmére: “Már a hatvanas éveiket tapossák, hadd csinálják azt, amihez kedvük van” – írta hétfőn.

Az Aerosmith 1979-ben – éppen Perry távozása miatt – egyszer már széthullott, az eredeti tagokkal csak 1984-ben állt össze újra. A kilencvenes években diadalittas visszatérésben volt részük, 2001 óta azonban nem adtak ki új dalokat tartalmazó stúdióalbumot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik