Élet-Stílus

Újra európai csúcsfoci a storytv-n

A storytv csütörtök esti Európa Liga közvetítésén ezúttal is két nagyon különböző világ csap össze egymással, az erőnlét és a technikás foci harca várható az Everton-Benfica találkozón.

Az Everton az angol labdarúgás tipikus képviselőjeként fegyelemmel, erős fizikummal, a fair play-t előtérbe helyezve lép majd pályára. Ezzel szemben a Benficától sokpasszos, rafinált játékra, szemre is tehetős latin futballra számíthatunk, amely stílusában igencsak közel áll a magyar játékhoz.

A sokszoros portugál bajnok Benfica csapata amellett, hogy magáénak tudhatta a világ egyik leghíresebb futballistáját, Eusébiót, több szempontból is kapcsolódik hazánkhoz. 2004-ben bekövetkezett tragikus haláláig a Benfica sztárja volt a magyar válogatott csatár, Fehér Miklós, és edzők terén is több nevet említhetünk. Guttmann Béla világhírű futballedző kétszer vezette BEK győzelemre a csapatot, Baróti Lajos pedig a magyar labdarúgás fénykorában volt válogatottunk szövetségi kapitánya, és a ’80-as évek elején a Benfica vezetőedzője.

A storytv stúdiójában 20.50-kor ezúttal is Havas Henrik és vendégei, Paranoánu Aranka nyolcvanháromszoros női válogatott futballista, és Kovács Zoltán egykori válogatott labdarúgó, szakkommentátor elemzi majd az eseményeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik