Élet-Stílus

Nem gyógyul Cristiano Ronaldo

Felépült augusztusban összeszedett sérüléséből Alessandro Del Piero, Cristiano Ronaldo visszatérésére viszont tovább kell várniuk a Real Madrid szurkolóinak. Átkeresztelték a Newcastle stadionját. Rövid hírek.

Új nevet kapott a Newcastle stadionja. Az egykori St. James’ Park szezon végéig hivatalosan a sportsdirect.com@StJames’ParkStadium nevet viseli. A névváltással fontmilliókat keresett a nehéz anyagi helyzetben lévő klub. Mike Ashley, a Szarkák tulajdonosa elmondta, szeretné, ha stadiont a jövőben csak “@StJamesPark”-nak hívnák, erről azonban még tárgyalnia kell a befektetővel.

Hongkongi csatárt hívott próbajátékra a Tottenham. A 24 éves Csan Sziu Ki azután került a Spurs látókörébe, hogy egy felkészülési mérkőzésen betalált az angolok ellen.

Felépült augusztus óta tartó sérüléséből Alessandro del Piero. A Juventus ikonja a hétvégi, Atalanta elleni bajnokin térhet vissza a pályára.

Késik azonban az Everton irányítójának, Mikel Artetának a visszatérése. A spanyol játékos február óta már átesett két keresztszalag-műtéten, egy fertőzés miatt azonban most ismét fel kell tárni a térdét.

Nem gyógyul Cristiano Ronaldo 1

Nem gyógyul Cristiano Ronaldo bokasérülése sem, a Real Madrid klasszisát szerda este tesztelte ismét a Blancók orvosi stábja. A vizsgálatok kiderítették, Ronaldo bokája nemhogy a visszatérésre, de egy közepes edzésmunkára sem alkalmas.

Az angol hatóságok adócsalással vádolják a Portsmouth vezérigazgatóját, Peter Storrie-t. A vád szerint Storrie 2003-ban nem az Auxerre, hanem egy játékosügynök számlájára utalta át Amdy Faye átigazolási összegét, hogy elkerülje az ilyenkor esedékes járulékok és biztosítási összeg befizetését. Storrie azonban tagadja a vádakat, azt állítja Faye szerződtetésekor nászúton tartózkodott.

Semleges pályán játsza következő két hazai bajnokiját a Lokomotív és a Botev Plovdid. A két klub azután kapta a büntetést a bolgár szövetségtől, hogy a játékosok és az edzők összeverekedtek a két együttes hétvégi bajnokiján.

Az FA elutasította a Liverpool fellebbezését Philipp Degen piros lapjának ügyében. A svájci védő a Fulham elleni mérkőzésen csúnyán beleszállt Clint Dempsey-be, amiért a játékvezető kiállította, az angol szövetség pedig három mérkőzésre eltiltotta. A Liverpool rengeteg sérültjére hivatkozva próbálta jobb belátásra bírni szövetséget.

Svédország, Lengyelország és a címvédő Dánia kapott meghívott a 2010-es thaiföldi Király Kupára. A barátságos nemzetközi tornát 1968 óta évente (A torna csak 1983-ban, 1985-ben és 2008-ban maradt el) rendezik meg a távol-keleti országban, idén január 17-23 között küzdenek meg a csapatok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik