Élet-Stílus

Két debreceni Diego álomcsapatában

Diego, a Juventus középpályása is érdekelt az Uefa.com játékában, s virtuális csapatában két debreceni futballistát is szerepeltet csereként.

Az Uefa.com Bajnokok Ligája-játékában mindenki összeállíthatja saját csapatát, amelynek játékosai valós teljesítményeik alapján kapnak pontokat, a cél természetesen a lehető legtöbb pont megszerzése. A Fantasy Footballra keresztelt, értékes nyereményekért zajló versengésben a Juventus karmestere is részt vesz.

Csapatában hemzsegnek a klasszisok, illetve a brazilok – ő maga duplán játszik -, Diego a cserék közé azonban két debreceni játékost, a kapus Vukasin Poleksicset és a középpályás Luis Ramost is jelölte, adott esetben őket is „bevetheti”.

A „jól bevált” együttesén a 4. forduló kapcsán sem változtatott, s bízik abban, hogy kiválasztottjai kedden és szerdán sikeresek lesznek, sok pontot hoznak a konyhára.

Diego csapata: Júlio César (Internazionale) – Daniel Alves (Barcelona), Maicon (Internazionale), Pepe (Real Madrid), Bruno Fernandes (Unirea Urziceni) – Michael Ballack (Chelsea), Zvjezdan Misimovic (VfL Wolfsburg), Diego (Juventus) – Luis Fabiano (Sevilla), Zlatan Ibrahimovic (Barcelona), Amauri (Juventus)

Cserék: Vukasin Poleksics (Debreceni VSC), Valeriu Bordeanu (Unirea Urziceni), Arjen Robben (Bayern München), Luis Ramos (Debreceni VSC)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik