Élet-Stílus

Beckham visszatér Milánóba

A Los Angeles Galaxy és az AC Milan megállapodásának értelmében David Beckham december végén kölcsönbe visszatér az olasz csapathoz.

A két klub vezetői néhány hetes tárgyalás után hétfőn csaptak egymás tenyerébe. Az angol sztár december 28-án csatlakozik az olasz csapathoz, és a szezon végéig Milánóban futballozik kölcsönben. Akárcsak az év első felében, amikor is 18 mérkőzésen két gólt szerzett piros-feketében – és újra helyet kapott az angol válogatottban.

A „spiceboy” nagy örömmel tér vissza Olaszországba, egyfelől korábban is kiválóan érezte magát az AC Milannál, másrészről pedig úgy gondolja, kiváló lehetőséget kapott arra, hogy bebizonyítsa, helye van az angol válogatott világbajnoki keretében.

„Nagyszerű emlékeim vannak a milánói szereplésről, s alig várom, hogy újra együtt legyek a játékosokkal és a stábbal” – udvarolt régi és új klubjának a 34 éves középpályás.

Persze a szimpátia kölcsönös, Milánóban is örülnek Beckham érkezésének. „Elégedettek vagyunk, hogy ismét piros-fekete szerelésben láthatjuk, miután az előző szezonban is jól teljesített a csapatunkban” – nyilatkozta Adriano Galliani alelnök, aki köszönetet mondott a Galaxynak, amiért ismételten hozzájárult a kölcsönadáshoz, továbbá – Beckhamnek kedveskedve – megjegyezte, biztos abban, hogy az angol ott lesz a dél-afrikai vb-n.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik