Élet-Stílus

A Fradi játékosait is el kellene küldeni

Olvasóink többsége úgy gondolja, hogy a gyenge játékoskeret és az edző miatt szerepel ilyen gyengén a Ferencváros a bajnokságban.

A Ferencváros nagy fölénnyel nyerte a másodosztályú bajnokságot, de nyáron a jelentős erősítés elmaradt, és gyorsan kiderült, az a keret, amelyik az NB II-ben hengerelt, az élvonalban nem sokra képes. A Fradi 11 meccséből mindössze kettőt tudott megnyeri, ötször vesztesen hagyta el a pályát, így jelenleg csak a 13. helyen áll a tabellán.

Megkérdeztünk ferencvárosi érzelmű edzőt, korábbi játékost és vezetőt, valamint szurkolót is, hogy mi a véleményük a csapat gyenge szerepléséről. Csank János, Dámosy Zsolt vagy éppen Détári Lajos egyaránt a gyenge játékoskeretet említették, és ebben megegyezik a véleményük az olvasóink több mint egyharmadával (36,86 százalék).

Sokan gondolták, hogy az időközben már menesztett Bobby Davison (31,19 százalék) az oka a mélyrepülésnek. A voksolók valamivel több mint egyötöde (21,83 százalék) úgy gondolja, hogy játékosokból hiányzik az akaraterő és a sokat emlegetett Fradi-szív, míg 10,12 százalékuk szerint az angol tulajdonos nem áldoz eleget a csapatra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik