Élet-Stílus

A bíró összekeverte a MU játékosait

Henrik Larsson befejezte pályafutását, a svéd támadó utoljára játszott profi mérkőzésen. Két kulcsemberével hosszabbított a Roma, megsérült az Arsenal kapusa. Focihírek.

Három súlyos ítéletet hozott a Serie A fegyelmi testülete. A Napolit 15 ezer, a Genoát 30 ezer euróra büntették. A Roma játékosát, Taddeit pedig két mérkőzésre tiltották el.

Henrik Larsson lejátszotta utolsó profi labdarúgó mérkőzését. A svéd támadó klubszinten 415 gólt szerzett pályafutása során. Nem sikerült győzelemmel búcsúznia, Djurgarden-Helsingborg 2-0.

A Roma szerződést hosszabbított Simone Perrottával és David Pizarróval. A hírek szerint az olasz játékos 2011-ig, míg a chilei középpályás 2013-ig marad az olasz fővárosban. A Siena vezetői kirúgták a csapat edzőjét, Marco Giampaolót. A trénerrel együtt az összes segítője is távozott a csapattól. Giampaolót Marco Baroni követi az edzői székben.

A legtekintélyesebb olasz sportnapilap szerint Luciano Spalletti lesz a Zenit Szentpétervár edzője. Az olasz edző két évre szerződött Oroszországba. Spalletti a hírek szerint évi nyolcmillió eurót keres majd, és a következő szezon elején áll munkába.

Fellebbez a Manchester United Fabio da Silva (képünk) sárga lapja ellen. A televíziós felvételeken látszik, hogy valójában ikertestvére, Rafael szabáytalankodott, azonban a játékvezető a kavarodásban véletlenül a másik da Silvának mutatta fel a sárga lapot.

Lemondott a Hull City elnöke, Paul Duffen. Duffen két évig volt a City első embere, és az idei szezon kiábrándító eredményeivel indokolta távozását. Combsérülést szenvedett az Arsenal kapusa. Lukas Fabianski a Liverpool elleni Ligakupa-mérkőzésen lépett először pályára idén. Legalább három hetet kell kihagynia.

Az MLSZ írásbeli megrovásban részesítette a Győri ETO vezetőedzőjét sportszerűtlen viselkedés miatt. Pintér Attilát a Kaposvár elleni Magyar Kupa-mérkőzés hajrájában állították ki. Szolnokon szerződést bontottak az egyik játékossal, Kovrig Ákossal.

Megdöntötték Lilian Thuram válogatottbeli csúcsát. A védő 142-szer lépett pályára a francia válogatottban, a női válogatott erőssége, a 36 éves Sandrine Soubeyrand viszont már 143 mérkőzésnél tart. Franciszek Smuda lett a lengyel szövetségi kapitány. A 61 éves tréner háromszor nyert lengyel bajnoki címet csapataival és egyszer hódította el a lengyel kupát.

A hírcsokrot partnerünk, a Focitipp.hu készítette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik