Élet-Stílus

Matthäus lassan feketelistán

Az egykori német aranylabdás ezúttal az argentin Racing Clubnak mondott nemet. Cazorla porckorongsérvvel bajlódik. Focihírek.

Kivonta a piacról a Newcastle labdarúgócsapatát Mike Ashley, a klub tulajdonosa. A Szarkák így már nincsenek eladósorban. A tulajdonos emellett 2011-ig szóló, állandó szerződést kötött a csapatot irányító Chris Hughtonnal.

A Villarreal közleménye szerint porckorongsérvvel bajlódik Santi Cazorla. A középpályás visszatérésének idejét egyelőre nem tudták megjósolni az orvosok.

A Premier League döntésének értelmében egészen addig nem igazolhat új játékosokat a Portsmouth együttese, míg nem törleszti labdarúgói és személyzete felé felhalmozott 15 millió fontos adósságát. A klub augusztus óta két tulajdonosváltáson ment át, emiatt rendezetlen az anyagi helyzete.

Damien Plessis két évvel meghosszabbította szerződését a Liverpoollal. A francia U21-es válogatott középpályás 2007-ben igazolt Lyonból a Vörösökhöz, és új kontraktusa szerint 2012-ig marad az Anfield Roadon.

Szintén két évvel hosszabbított a Benfica U21-es válogatott középpályása, Fábio Coentrao, aki így 2015-ig focizhat a lisszaboni együttesben.

Lothar Matthäus mégsem fogadta el az argentin sereghajtó Racing Club ajánlatát. A korábbi magyar szövetségi kapitány előzetesen mindenben megegyezett a klubbal, szerda hajnalban azonban SMS-ben értesítette az illetékeseket arról, hogy mégsem ül le a kispadra. A világbajnok a labdarúgószezon elején hasonlóan viselkedett a Videoton vezetőivel, akik a sajtóból értesültek róla, hogy a tréner nem vállal munkát Fehérváron.

A Sahtar Donyeck nyerte az ukrán kupa negyeddöntőinek rangadóját, miután 2-0-ra legyőzte a Dinamo Kijevet. Az UEFA-kupa utolsó győztesén kívül a Dnyipro Dnyepropetrovszk, a Tavrija Szimferopol és a másodosztályban szereplő Volin Lutszk jutott a legjobb négy közé.

A hírcsokrot partnerünk, a Focitipp.hu készítette.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik