Élet-Stílus

Nagyképű volt, megsérült a Milan kapusa

Nagyképűsége miatt sérült meg az AC Milan kapusa; leszerepelt, a 32 között búcsúzott a címvédő a Görög Kupában; Fabio Aurelio bemutatkozhat a brazil labdarúgó-válogatottban. Rövid hírek.

A Bayern München és a ghánai válogatott egykori másodedzője, Massimo Morales ült a Budapest Honvéd kispadjára. Az olasz szakember az AC Milan játékosmegfigyelője is volt.

2011-ig meghosszabbította szerződését a Twenténél Steve McClaren. A 48 éves angol tréner előző idényben bajnoki és kupaezüstöt szerzett a holland együttessel.

Lemondott posztjáról Dwight Lodeweges, a NEC Nijmegen edzője. A tréner a hétvégi, PSV Eindhoventől elszenvedett 4-0-ás vereség után döntött úgy, hogy nem folytatja nyáron megkezdett munkáját. A NEC jelenleg 11. helyen áll a holland bajnokságban.

A következő három évben a korábbi kiváló német csatár, Heiko Herrlich lesz a VfL Bochum vezetőedzője. A 37 éves trénernek ez lesz első edzői megbízása. A csapat korábbi trénere, a svájci Marcel Koller szeptemberben távozott a kispadról, azóta ideiglenesen a másodedző, Frank Heinemann irányította az együttest.

Kiújult Scott Brown nyáron összeszedett bokasérülése, a Celtic középpályása így kihagyja csapata jövő heti Európa Liga-meccsét a német Hamburger SV ellen.

Combhúzódást szenvedett, és előreláthatólag hetekig nem védhet a Milan elsőszámú kapusa, Marco Storari. A játékos egy edzésen sérült le, mikor megpróbálta utánozni a kolumbiai kapuslegenda, Rene Higuita skorpiórúgását (szemben az ellenféllel, felugorva páros lábbal elrúgni a labdát), amelyet a portás 1995-ben, Anglia ellen mutatott be.

A november 14-én esedékes Anglia elleni barátságos mérkőzés után három nappal Omán együttesével is összecsap a brazil labdarúgó-válogatott. A mérkőzésekre meghívót kapott a Liverpool középpályása, Fabio Aurelio is, aki korábban 13 alkalommal szerepelt az olimpiai válogatottban, a felnőtteknél azonban csak most debütálhat.

Meglepetésre már a legjobb 32 között kiesett a Görög Kupából a címvédő Olimpiakosz. A pireusziakat a második ligában szereplő Panszerraikosz búcsúztatta (3-1).

A hírcsokrot partnerünk, a Focitipp.hu készítette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik