Élet-Stílus

Nincs veszélyben Overdose versenyeztetése

admin
admin

2009. 10. 27. 15:57

Czucz István, Overdose társtulajdonosa szerint Mikóczy Zoltán letartóztatása nem befolyásolja a ló további versenyeztetését.

A szlovák üzletember erről a Duna TV Térkép című adásában nyilatkozott. Kiemelte, hogy a három tulajdonos, Mikóczy, a szintén szlovák állampolgár Mario Hoffman és ő együtt hozzák meg a döntéseket a lóról.

“Remélem, hogy a Zolival történt dolgok a lehető legkorábban megoldódnak – mondta Czucz. – A ló jól van Angliában, az új körülmények között Overdose kétszer át volt vasalva, nem sántít, jó kondícióban van, naponta kézen vezetik. Ha minden jól megy, akkor január-februárban nyereg alatt kezdhet dolgozni. Hármasban fogjuk eldönteni a hónap végéig, hogy pontosan hova fogjuk vinni, vagy Magyarországra, vagy Szlovákiába átmenetileg, ahol télen edzhet, hogy ne legyen januárban-februárban kihagyás, baráti megegyezés és a ló sorsa hármunk kezében van.”

Biztosítva van a további versenyeztetés (MTI)

Biztosítva van a további versenyeztetés (MTI)

Az Overdose-t menedzselő Nemzeti Lóverseny Kft. ügyvezető igazgatója a műsorban kijelentette, minden segítséget megad, hogy ne szakadjon meg a ló 12 verseny óta tartó győzelmi sorozata.

“Én azt gondolom, hogy jelen helyzetben a mi feladatunk az, hogy Overdose-ról gondoskodjunk, amennyiben erre igény van és szükség van, hiszen ő már megtette a magáét, ő már ezt megérdemli – mondta Vajtó Lajos. – Úgyhogy készen állunk arra, hogy a felelősséget Overdose iránt vállaljuk. Amennyiben Zoltán úgy gondolja, hogy ebben a helyzetben nem képes ügyei vitelére, akkor Overdose-t hazahozzuk. Az Overdose-zal kapcsolatos költségeket elő tudjuk teremteni, a versenyeztetését meg tudjuk oldani.”

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

2871252 06/13/2016 US soldiers during a stop of the US armed forces in Riga in the course of the Dragoon Ride II of the Saber Strike-2016 international exercise. Taisija Voroncova/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.