Élet-Stílus

Szabadságra küldték a Bundesliga gólkirályát

Carles Puyol szerződést hosszabbított a Barcelonával. A megállapodás szerint a védő legalább 2013-ig a katalánok játékosa marad. Focihírek.

Adriano sérülést szenvedett. A Sevilla védője a Stuttgart elleni idegenbeli BL-mérkőzésen dőlt ki a sorból. A brazil játékos egy hónapig nem léphet pályára.

Elhunyt a Real Madrid legidősebb szurkolója. Félix Pérez Álvarez 86 éven át szurkolt a királyi gárdának. Ennek tiszteletére a fővárosi csapat játékosai fekete karszalaggal lépnek pályára a hétvégén.

Megműtötték a Milan védőjét, Oguchi Onyewut. Az amerikai válogatott játékosának így legalább fél évet kell kihagynia. A Milan jelezte, kártérítést várnak az Amerikai Labdarúgó Szövetségtől.

A világbajnokság előtt Olaszország Svédországgal, míg Németország Argentínával játszik barátságos mérkőzést. A négy válogatott közül csak a svédek nem jutottak ki a jövő évi tornára.

A Wolfsburg vezetőedzője hazaküldte Dél-Amerikába klasszis csatárát. Armin Veh egyhetes pihenőt engedélyezett Grafiténak. Veh szerint az előző szezon gólkirályának “ki kell tisztulnia”.

A 30 éves futballista korábban kritizálta a trénert, a Besiktas elleni hétközi BL-meccsen pedig kiállították.

A Liverpool szurkolói tüntetést szerveznek vasárnapra a klub tulajdonosai ellen. A két amerikai üzletember, George Gillett és Tom Hicks a rajongók szerint nem végzi megfelelően munkáját. A biztonsági erők jelentős erőkkel készülnek a megmozdulásra.

Carlos Alberto Parreira lett a dél-afrikai válogatott szövetségi kapitánya. A brazil edző így már a hatodszor vezethet nemzeti csapatot világbajnokságra. 1994-ben hazája csapatával elnyerte a vb-trófeát.

(A cikket partneroldalunktól, a Focitipp.hu-tól vettük át)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik