Élet-Stílus

Ribéry mankóra vált

Térdszalag-sérülése miatt további egy hónapig nem futballozhat Franck Ribéry, a Bayern München francia futballistája. Focihírek.

Térdszalag-sérülése miatt további egy hónapig nem futballozhat Franck Ribéry, a Bayern München francia futballistája, aki emiatt kihagyja a válogatott mindkét, Írország elleni pótselejtezőjét is.

Bejelentette visszavonulását a futballtól Christian Vieri, az olasz válogatott egykori csatára, akinek nyár óta nincs klubja. A 36 éves Vieri a hírek szerint a jövőben saját óvszermárkáját és pókerkarrierjét tervezi felfuttatni.

Robert Huth, a Stoke City német válogatott védője három mérkőzésre szóló eltiltást kapott az angol szövetségtől, mivel a West Ham elleni bajnokin megütötte az ellenfél játékosát, Matthew Upsont.

Henri Camara a második ligás Sheffield Unitedhez igazolt. A 32 éves szenegáli csatár utoljára a Wiganben játszott, ahol júniusban lejárt a szerződése, de a klubja nem tartott rá igényt.

A FIFA 15 ezer euróra büntette az albán szövetséget, miután az Albánia-Dánia vb-selejtező lefújását követően a dán játékosok és a török játékvezető olyan fürdőt kaptak, amelyben nem volt meleg víz.

Gordon Strachant nevezték ki a Middlesbrough új menedzserévé, a Derby elleni 2-0-s siker után a vezetők ugyanis menesztették Gareth Southgate-et. A Kecskemét kispadját ideiglenesen Czéh László foglalja el; szerdán Tomiszlav Szivics lemondott posztjáról.

Bemutatkozott a Liverpool tartalékcsapatában Alberto Aquilani, aki bokasérülése óta most játszott először új együttesében.

A nyáron 20 millió euróért vásárolt középpályás negyedórát játszott a Sunderland ellen.

(A cikket partneroldalunktól, a Focitipp.hu-tól vettük át)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik