Élet-Stílus

Barrichello maradhat bajnokcsapatban

Még nem száz százalék, hogy Rubens Barrichello jövőre a Williamsnél szerepel, a brazil akár maradhat is a Brawnnál.

A Brazil Nagydíj előtt majdnem biztosra mondta mindenki, hogy Rubens Barrichello távozik a Brawntól és a helyére érkező Nico Rosberg autóját foglalja el a Williamsnél. Arról is szó volt, hogy már csak a hivatalos bejelentés van hátra, a legfrissebb hírek szerint azonban Barrichello akár maradhat is jelenlegi istállójánál.

Bizonytalan a jövő évi felállás (MTI/EPA)

Bizonytalan a jövő évi felállás (MTI/EPA)

Tulajdonképpen teljes a bizonytalanság a Brawnnál, hiszen az sem dőlt még el, hogy a bajnok Jenson Button megy vagy marad. Barrichello az interlagosi verseny után a SporTV-nek nyilatkozott, és úgy fogalmazott, hogy “meglepték” a kulisszák mögötti fejlemények.

“Van rá lehetőségem, hogy maradjak a Brawnnál, de akár máshova is kerülhetek” – mondta Barrichello, aki már csak harmadik a világbajnoki pontversenyben. A brazilról a spanyol AS is írt, visszautalva arra a Brazil Nagydíjon, az első kiállások után hallott rádióbeszélgetésre, melyben Barrichello azt kérdezte a csapattól, hogy mi történt autójával.

Úgy tudja az AS, hogy Barrichello ugyan nyilvánosan nem borult ki, de azzal vádolta a csapatot, hogy tudta nélkül variáltak a guminyomással.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik