Élet-Stílus

Elképesztő gólt lőtt az Inter – videó

A Genoa hazai pályán öt gólt - közte egy ritkán látható találatot - kapott az Intertől, a Juventus és a Loki elleni Bajnokok Ligája-meccsre hangoló Fiorentina viszont megosztozott a pontokon az olasz labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában.

Torinóban már a 19. percben kialakult az 1-1-es végeredmény. Az 5. percben Jovetic átadása után 5 méterről a jobb alsó sarokba gurító Vargas révén a Fiorentina szerzett vezetést, a Juve azonban hamarosan válaszolt: Amaurinak nem okozott gondot Iaquinta okos passza után az üres kapuba gurítani, és ezzel véget vetetett a február óta tartó gólcsendjének.

Juventus-Fiorentina 1-1



A folytatásban a Juventus birtokolta többet a labdát, de a mezőnyfölényét képtelen volt újabb gólra váltani, így immár öt tétmérkőzés óta nyeretlen, a Debreceni soros BL-ellenfele, a Fiorentina viszont zsinórban öt találkozón nem talált legyőzőre, igaz, hogy a legutóbbi két fellépésén nyerni sem tudott.

A Genoa először kapott ki a szezonban hazai pályán, de az Inter elleni „zakót” bizonyára nehezen felejti majd el. A listavezető milánóiak ugyanis az első félidőben már 3-0-ra vezettek.

Egy öngól és Balotelli mesteri támadás befejezése után Sztankovics a félpályáról, kapásból vette be a hazaiak kapuját Amelia hálóőr borzasztóan rossz indítását követően.

Genoa-Inter 0-5

A szünetben néhányan összeakaszkodtak a pályáról lefelé menet, a kakaskodásban főszerepet játszott Scarpi, a Genoa cserekapusa piros lapot kapott, s nem térhetett vissza a padra.

A folytatásban aztán a csereként beállt, az Intertől elvágyódó Vieira mellett Maicon is betalált a milánóiak részéről.



Serie A, 8. forduló:


Genoa-Internazionale 0-5 (0-3)


Gól: Cambiasso (6.), Balotelli (31.), Sztankovics (45.), Vieira (66.), Maicon (71.)

Juventus-Fiorentina 1-1 (1-1)


Gól: Vargas (5.), ill. Amauri (19.)

Vasárnap:

Chievo-Bari, 15:00
Livorno-Palermo, 15:00
Udinese-Atalanta, 15:00
Catania-Cagliari, 15:00
SS Lazio-Sampdoria, 15:00
FC Parma-Siena, 15:00
Napoli-Bologna, 15:00
AC Milan-AS Roma 20:45

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik