Élet-Stílus

Huszti miatt balhézik a Hannover és a Zenit

Elhunyt a másodosztályú Vác edzője; tiltakozik a Ferencváros; a Hannover pedig Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) segítségével igyekszik behajtani a Zeniten a Huszti Szabolcs átigazolási díjából még fennmaradt összeget. Hírek.

Nem játszhat Thierry Henry sem a Valencia, sem a Rubin Kazany ellen. A Barcelona francia csatára még az Ausztria elleni vb-selejtezőn (3-1) szenvedett combizom sérülést. Az orvosok szerint minimum tíz nap pihenő vár a kiváló futballistára.

Kártérítés követel az AC Milan az amerikai szövetségtől Oguchi Onyewu sérülése miatt. A 27 éves védő a Costa Rica elleni selejtezőn (2-2) szenvedett elülső keresztszalag-szakadást.

Elhunyt Gergely Károly, a Dunakanyar-Vác edzője. A szakember korábban a BKV Előre, a Pilisvörösvár, a III. Kerületi TVE, a Szeged LC, a Győri ETO, a Vác VLSE, a Balassagyarmat, a Diósgyőri VTK és a Budapest Honvéd együtteseinél is dolgozott.

Tovább növelte részesedését az Arsenalban Stan Kroenke. Az amerikai üzletember 1,2 millió dollárért vett 90 új részvényt, így a klub részvényeinek 28,9 százalékát mondhatja magáénak.

Nyilatkozatban tiltakozik hivatalos honlapján a Ferencváros az MLSZ döntése ellen, miszerint elhalasztják a csapat Győri ETO FC elleni bajnokiját. A fővárosi klub álláspontja szerint a döntés anyagi, valamint erkölcsi károkat is okoz az egyesületnek.

Majdnem csődbe ment a Valencia augusztusban. Manuel Llorente elnök beismerte, hogy a tartományi vezetőség segítette ki a 500 milliós adóssággal küzdő spanyol klubot.

A Zenit egymillió euróval tartozik (MTI/EPA)

A Zenit egymillió euróval tartozik (MTI/EPA)

A nemzetközi szövetséghez (FIFA) fordul a Hannover Huszti Szabolcs átigazolása miatt. A német klub ugyanis eddig csupán két millió eurót kapott a hárommilliós vételárból a Zenittől.

A FIFA engedélyezte, hogy pályára lépjen a hétvégén a Premier League-ben Marouane Fellaini. A belga játékos ötnapos eltiltását hazája szövetsége kezdeményezte, miután Fellaini az Észtország elleni selejtező helyett visszautazott az Evertonhoz

Üdítővel és ingyensörrel várja a szurkolókat a Kecskemét elleni meccsén a Paks. Az akció apropója, hogy a zöld-fehér klub szombaton vívja századik első osztályú bajnokiját.

Visszavonul a válogatottságtól Babos Gábor. A NEC Nijmegen kapusa döntését a Dánia elleni vb-selejtezőt (1-0) követően jelentette be. Babos 27-szer védte a magyar csapat kapuját.

A hírcsokrot partneroldalunk, a Focitipp.hu készítette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik