Élet-Stílus

Alonso a legjobb Brazíliában

Az első szabadedzést Mark Webber nyerte, a másodikon - megjavítva az ausztrál idejét - Fernando Alonso volt a leggyorsabb a Forma-1-es Brazil Nagydíjon.

Az első szabadedzés száraz pályán kezdődött, később azonban eleredt az eső, emiatt többen is hibáztak, de csak Sébastien Buemi törte össze az autóját. A leggyorsabb Mark Webber volt, a Red Bull ausztrál versenyzője a vb-címről ábrándozó Rubens Barrichellót és Sebastian Vettelt utasította maga mögé.

A világbajnoki győzelemre leginkább esélyes, összetett éllovas Jenson Button a hetedik helyen tudta le a délelőtti edzést, a fent nevezettek mellett McLaren párosa, Heikki Kovalainen és Lewis Hamilton, valamint Nakadzsima Kazuki is megelőzte.

A 11. Jarno Trullig bezárólag mindenki egy másodpercen belül volt az idején többször javító Webber eredményéhez képest.

Alonso autózta pénteken a legjobb időt (1:12.314)

Alonso autózta pénteken a legjobb időt (1:12.314)

A délutáni tréningen – amely során szintén szemerkélt az eső – hárman is jobb időt autóztak, mint azt Webber tette délelőtt.
A második menetet Fernando Alonso nyerte Buemi és Barrichello előtt. Button ötödik, Vettel pedig hetedik lett, de még az utolsó Giancarlo Fisichella hátránya is kevesebb, mint egy másodperc.

Eredmények

Ajánlott videó

Olvasói sztorik