Élet-Stílus

Vieira: elhagyom az Intert

Patrick Vieira, az Inter világ- és Európa-bajnok francia labdarúgója kedden megerősítette, hogy a szezon végén elhagyja a milánói együttest.

A Szenegálban született futballistának elege lett a mellőzéséből, miután mindössze hat mérkőzésen jutott szóhoz a szezonban José Mourinho együttesében, és úgy döntött, hogy odébb áll.

Már nem sokáig viseli az Inter kék-fekkete mezét (MTI/EPA)

Már nem sokáig viseli az Inter kék-fekete mezét (MTI/EPA)

Korábban felmerült, hogy már januárban búcsút int az Internek, hogy egy másik csapatban rendszeres játéklehetőséghez jutva helyet követelhessen magának a franciák vb-keretében.
(Persze, ha a legutóbbi ezüstérmes egyáltalán kijut a dél-afrikai seregszemlére, a franciáknak pótselejtezőt kell játszaniuk.)

Viera most azonban úgy határozott, csak a szezon végén vált. „Többet akarok játszani, de tiszteletben tartom az Interrel kötött szerződésem, amely 2010 júniusában jár le. Semmi sem fog történni januárban, de a nyáron távozom Milánóból, csak még nem döntöttem el, hogy Angliában vagy Franciaországban futballozom-e tovább” – nyilatkozta a védekező középpályás

A 33 éves Vieirát volt klubja, az angol Arsenal, illetve a francia PSG csábítja. A játékosnak e két csapat között kell választania.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik