Élet-Stílus

Egervári kezdőt hirdetett

A magyar U20-as válogatott kedd délután Ghána legjobbjaival csap össze az egyiptomi világbajnokság elődöntőjében. A kapitány kihirdette a kezdőcsapatát, együtt lendül támadásba a két éve Liverpoolba igazolt csatár.

Egervári Sándor kihirdette a délutáni, Ghána elleni világbajnoki elődöntőn (16.30, m1, Eurosport) pályára lépő magyar U20-as válogatott kezdőcsapatát. A szakvezető Gulácsi Péter – Zámbó Bence, Debreceni András, Szabó János, Présinger Ádám – Gosztonyi András, Korcsmár Zsolt, Simon Ádám, Kiss Máté – Simon András, Németh Krisztián összeállításban küldi pályára együttesünket.

„Zámbó Bence még nem játszott a vb-n ebben a pozícióban, de nagyszerű védő, aki meg tudja oldani ezt a feladatot is – mondta el az Mlsz.hu-nak Egervári Sándor. – Tény, hogy védekező játékosunk nem maradt a kispadon, további változtatásra a mérkőzés során nincs igazán lehetőség a hátsó alakzatot illetően, de felkészültünk minden lehetséges szituációra.”

Együttesünk tagjai 14 órakor vesznek részt az utolsó taktikai értekezleten, amelyet megelőzően a kispadon helyet foglaló Kenyeres Imre az utolsó részletekben is egyeztet az eltiltott szakvezetővel. A csapat busza 14 óra 30 perckor indul a Kairói Nemzetközi Stadionba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik