Élet-Stílus

Magyarok rúgták szét Ronaldót

A magyarok elleni világbajnoki selejtezőn lesérült a világ legdrágább focistája. Cristiano Ronaldo a szombati meccs első félidejében bicegett le a pályáról, és a madridi orvosok szerint legalább egy hónapig nem léphet pályára.

A magyarok elleni sima, 3-0-s sikert követően a portugál aranylabdás visszatért Madridba, mivel a szerdai, utolsó világbajnoki selejtezőig már nincs esély arra, hogy sérülése meggyógyuljon. Vasárnap délután a Real Madrid orvosai is megvizsgálták: nem szakadt el a bokaszalagja, de a klub közleménye szerint legalább egy hónapot ki kell hagynia.

Magyarok rúgták szét Ronaldót 1

Amennyiben beigazolódik az orvosok jóslata, a portugál nem játszhat a Valladolid, a Gijon és a Getafe elleni bajnokikon. Sokkal nagyobb baj, hogy az AC Milan elleni BL-derbit (október 21.) is feltehetően ki kell hagynia a portugálnak.

A válogatottból is hiányozni fog Ronaldo, de a társak számára nem okozhat problémát Málta legyőzése szerda este. A luzitánok jelenleg a második helyen állnak a selejtezőcsoportban, ha az utolsó meccsüket nyerik, készülhetnek a pótselejtezőkre, amelyeket november 14-én és 18-án rendeznek.

Ronaldo a szezon elején érkezett 94 millió euróért a Manchester Unitedból. Első öt bajnokiján öt gólt szerzett, és a Bajnokok Ligájában is már háromszor volt eredményes. A Real Madrid futballistájának még másfél hete, az Olympique Marseille elleni BL-találkozón sérült meg a bokája. A múlt hétvégi, Sevilla elleni vesztes bajnokin sem játszhatott, aztán pénteken már úgy nyilatkozott, hogy szinte százszázalékos állapotban van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik