Élet-Stílus

A szinglik elpocsékolt éjszakája – videó

Az FN.hu tudósítója az új Sas Tamás film forgatásán járt, de abba nem tekinthetett bele, így aztán most videónkkal úgy csinálunk, mintha mégis a legizgalmasabb akciójelenetek kulisszái mögött leselkedtünk volna.

Sas Tamás filmjeit mára divat lett porba taposni. Például az S.O.S Szerelem sajtóvetítésén szinte az egész terem dőlt a röhögéstől, utána mégis csak szinte lehúzó kritikák jelentek meg. A rendező pedig nem csinált mást az utóbbi filmjeivel, csak felvállalta Magyarországon a romantikus vígjátékok műfaját. Persze a Presszó után ezt sokan nem várták volna tőle, szinte árulásnak gondolták, hogy egy rendező csak szórakoztatni akar. Mi azonban korábbi kritikánkban is elismertük a műfaji film kategóriában nyújtott teljesítményét.

Most a rendező Egerben és környékén pont egy ilyen romantikus vígjátékot készít A szinglik éjszakája címmel. Az FN.hu tudósítója pedig azért érkezett a forgatás helyszínére, egy szilvásváradi kastélyba, hogy a sajtómeghívó szerint a „legizgalmasabb jelenet” forgatásába tekintsen bele. Végül azonban a stáb csúszása miatt nemhogy a legizgalmasabb jelenetet nem láttuk, de semmilyent. Utaztunk ugyan három órát oda, meg vissza ugyanannyit, de ha már itt vagyunk megkérdeztük a szereplőket és Sas Tamást, hogy milyen is lesz a film.

Végül egy DVD-n kaptunk jeleneteket a werkfilmből is. Majd ezzel úgy teszünk, mintha valóban ott lettünk volna a kulisszák mögött. És tényleg: nézzék meg videónkat!

A rendező elmondta, hogy amolyan akciójelenetekkel dúsított szerelmes
komédia lesz ez a film, amely leginkább a gazdagok és szépek világában, illetve “a saját társadalmi státusuk felett” játszódik.
Kiderült az is, hogy a sztárszerepben lovagló és csillogó Hámori
Gabinak ez így önmagában egy kicsit kevés, szeretne több emberi
motívumot megjeleníteni. Az egyik mellékszerepet bevállaló Scherer
Péter pedig valószínűleg éppen ráért.

A sajtótájékoztató után aztán a terv szerint a női szereplők – Hámori Gabi, Gallusz Niki és Nagy Ilona – dalra fakadtak volna nekünk, de aztán ez sem történt meg, így végül kijöttek nagyestélyiben pózolni, hogy a fotósoknak és a videósoknak legalább valamit fel tudjanak mutatni. Ez azonban addig húzódott, hogy besötétedett, és ennek sem volt sok értelme.

A kis túránkból az ugyan nem nagyon derült ki, hogy milyen is lesz az új Sas Tamás-film, azon mindenesetre érdemes elgondolkozni, hogy a főszereplő nem érzi igazán a magáénak a produkciót. És persze azon is gondolkodhattunk, hogy végül is minek is jöttünk el ide Szilvásváradra: Beszélni Sas Tamással, Hámori Gabival, Scherer Péterrel? Ez ment volna telefonon is. A DVD-ért? A információs szupersztráda korában, azért ennél lett volna egyszerűbb megoldásunk is. Mindenesetre volt időnk ezeken gondolkodni. Legalább három óra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik