Élet-Stílus

Eriksson: Capello csapata erősebb, mint az enyém volt

Sven-Göran Eriksson korábbi angol szövetségi kapitány azt állítja, jelenleg a „háromoroszlános" válogatott erősebb, mint amilyen az ő regnálása alatt volt.

Anglia az elsők között jutott ki a 2010-es vb-re, miután Fabio Capello irányítása alatt első nyolc meccsét kivétel nélkül megnyerte a selejtezőben, ezek után a szigetországban már újabb vb-címről beszélnek. Sven Göran-Eriksson korábbi kapitány szerint Dél-Afrikában jól szerepelhetnek az angolok

Ehhez hozzátette: a jelenlegi „háromoroszlános” csapat erősebb, mint amelyikkel ő a 2002-es és a 2006-os vb-n, valamint 2004-es kontinensviadalon negyeddöntős volt.

„Egészen biztos vagyok abban, hogy a most erősebb az angol válogatott, több az érett, nemzetközi rutinnal is felvértezett futballista, mint az kapitányságom idején volt. Remélem, hogy a várakozásoknak megfelelően valóban jól szerepel majd a jövő nyári világbajnokság. Ehhez most minden feltétel adott tűnik, erős a keret és jó az edző is” – nyilatkozta a svéd szakember.

„Az elvárások mindig nagyok Angliában. Kétségkívül az angol válogatott a selejtezők egyik legjobb csapata volt, sokan kíváncsiak arra, hogy ezt a teljesítményt képes lesz-e majd megismételni a jövő nyári világbajnokságon is. Szerintem igen” – tette hozzá Eriksson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik