Élet-Stílus

Zenden visszatérhet Angliába

Nincs csapata egyelőre a holland Zendennek, de elképzelhető, hogy hamarosan ismét a Premier League-ben futballozhat. A Milan szerződést hosszabbított a kapusával, a Chelsea-vel BL-döntőig jutó Avram Grant a Portsmouth-nál vállalt munkát. Rövid hírek.

A Sunderland próbajátékra hívta Boudewijn Zendent. A holland szélső két hétig edz a csapattal, szerződtetéséről csak ezután döntenek. Zendennek júliusban járt le a szerződése az Olympique Marseille-nél, így szabadon igazolhatóvá vált. Már játszott korábban a szigetországban a középpályás, megfordult a Chelsea, Liverpool és Middlesbrough keretében.

Két évvel meghosszabbította szerződését az AC Milan kapusa, Marco Storari. A 32 éves portás így 2012-ig maradhat Milánóban.

Zenden legutóbb a Marseille-ben játszott

Zenden legutóbb a Marseille-ben játszott

Ismét Leonardo Astrada ült le a River Plate kispadjára. A csapat egykori ikonja a vasárnap lemondó Nestor Gorositót váltja. Astrada korábban 2004-2005 között dolgozott a Milliomosoknál.

Visszatért korábbi csapatához, a Portsmouth-hoz Avram Grant. A Chelsea-t 2008-ban a BL-döntőig vezető tréner sportigazgatói munkát vállalt a Pompey-nél.

Elküldte edzőjét, Nelo Vingadát a portugál első osztályban szereplő Vitória együttese. A tréner júniusban vette át a csapat irányítását, de csupán egy győzelmet mutatott fel a bajnokság első hét fordulójában.

Elmondása szerint nem hosszabbítja meg szerződését a Fenerbahcéval Roberto Carlos. A 36 éves brazil bekk decemberben szívesen visszatérne a Real Madridhoz, vagy hazájában keresne magának új csapatot.

Térdsérülés miatt legalább két hétig nem léphet pályára Souleymane Diawara, a Marseille középhátvédje. A 30 éves játékos a hétvégi, Monaco elleni bajnokin sérült meg.

Nem sikerült rendbe hozniuk magyar válogatott orvosainak sem Hajnal Tamás, sem Dárdai Pál sérülését. A Bundesligában focizó páros így biztosan kihagyja a szombati, Portugália elleni vb-selejtezőt.

November 14-én barátságos mérkőzést vív egymással az új Cardiff City Stadionban Wales és Skócia válogatottja. A két együttes legutóbb 2004-ben csapott össze egy felkészülési találkozón, akkor a walesiek 4-0-s sikert arattak.

Az első osztályban szereplő csapatok vendégsikerét hozta a Magyar Kupa negyedik körének nyitónapja. A Honvéd 2-0-ra nyert a Vác otthonában, a Debrecen 8-2-re kiütötte a Nyírmadát, míg a Kaposvár 1-1-es döntetlent követően tizenegyesekkel búcsúztatta a Gyirmótot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik