Élet-Stílus

Debreceni és Korcsmár is bevetésre kész

Valószínűleg Debreceni András és Korcsmár Zsolt is pályára léphet a magyar 20 éven aluli labdarúgó-válogatott olaszok elleni pénteki negyeddöntőjében az egyiptomi világbajnokságon.

A magyar szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint a korábban sérülésekkel bajlódó futballisták részt vettek a csapat csütörtöki edzésén, s az elvégzett gyakorlatok után egyikük sem panaszkodott fájdalmakra.

Présinger Ádám és Simon Ádám viszont biztosan nem játszhat az olaszok ellen, mindketten eltiltásukat töltik két-két sárga lapjuk miatt.

A negyeddöntőt a 43 ezer néző befogadására alkalmas szuezi stadionban rendezik, és az MLSZ információi szerint legalább 20 ezer szurkoló tekinti meg a találkozót.

“Ez az olasz csapat egy remek gárda, mindenki tudja a dolgát, de nincs náluk sok olyan játékos, aki klasszismegmozdulásokra képes – mondta Koman Vladimir, a válogatott középpályása, aki az olasz élvonalbeli Bari együttesénél légióskodik. – Ha hozzuk, amire képesek vagyunk és egy kis pluszt is hozzá tudunk tenni, mindenképpen képesek lehetünk a győzelemre.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik