Élet-Stílus

Ronaldo: nem túl erős a magyar csapat

A sérüléssel bajlódó Cristiano Ronaldo játszani szeretne szombaton a magyar labdarúgó-válogatott ellen, amelyet nem tart valami erős csapatnak.

„Folyamatosan javul az állapotom, és bízom benne, hogy ott lehetek a pályán a világbajnoki részvételünk szempontjából oly fontos lisszaboni csoportmeccsen” – nyilatkozta Marcának a Real Madrid portugál csatára, aki a Sevillával vívott és 2-1-re elveszített hétvégi bajnokin nem játszhatott a fővárosiaknál.

„Vannak olyan meghatározó jelentőségű mérkőzések, amelyeken egyszerűen muszáj nyerni, ilyen a magyarokkal szembeni hétvégi összecsapás is. Ezen úgy gondolom, feltétlenül ott a helyem. Ki akarunk jutni a jövő évi világbajnokságra!” – tette hozzá a Marseille elleni BL-mérkőzésen megsérült portugál klasszis.

A két csapat budapesti meccsének összefoglalója

Cristiano Ronaldo a magyar válogatottról is ejtett néhány szót. „Nem túl erős csapat, nem játssza jól meg a labdát, de a játékosai fizikailag erősek. Hiszem, hogy Portugália – ha saját tudásszintjét hozza – nyerni fog, mert nyernie kell” – mondta.

Portugália a Magyarország elleni meccse után szerdán Máltával vívja utolsó selejtezőjét, s két győzelemmel marad csak esélye a világbajnoki szereplésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik