Élet-Stílus

Jovetic a Debrecenre is ráhozhatja a frászt

Stevan Joveticból nem csak a Debrecen védői készülnek, hanem Európa élklubjai is megkülönböztetett figyelemmel kísérik a Fiorentina csatárának teljesítményét.

A 19 éves montenegrói labdarúgó „ígéretből” valóságos sztárrá nőtte ki magát az elmúlt hetekben, miután futószalagon szállítja a gólokat, a Serie A-ban háromnál tart, míg a Bajnokok Ligája legutóbbi fordulójában szinte egymaga győzte le a Liverpoolt.
A debreceni védőknek nem árt nagyon odafigyelniük rá.

„A vörösök elleni volt pályafutásom eddigi legjobb meccse” – mondta az angol csapat ellen duplázó Jovetic, aki kiváló teljesítményének köszönhetően több európai élcsapatnál is célkeresztbe került, de ő hosszú távra tervez Olaszországban.

A Liverpool elleni hőstett

„Itália különleges hely, és ezt nem csak azért mondom, mert most éppen itt vagyok, mindig is ezen a véleményen voltam. A Fiorentina ráadásul bizonyos szempontból a végzetem” – utalt arra, hogy a firenzei gárda mindig is a szíve csücske volt.

„Korábban, amikor még a Partizanban játszottam, Gabriel Batistuta egyik gólját lementettem a mobilomra. Sokat küszködtem, mire sikerült végre alkalmazkodnom az olasz stílushoz, amely rendkívül technikás és igencsak kemény.

Loki-védők, figyelem!

„A tavalyi szezonom ráment a beilleszkedésre, de ez az évad – főleg a Liverpool elleni éjszaka miatt – karrierem legszebb időszaka. Jól megy a játék, magabiztos vagyok. Ráadásul érzem a szurkolók szeretetét, s élvezem Cesare Prandelli edző bizalmát. Mi kell még…?” – tett hozzá a fiatal támadó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik