Élet-Stílus

Nevetséges touchdown az NFL-ben – videó

Bakiparádéba illő, rendkívül vicces touchdownnal szerzett vezetést a San Francisco 49ers a vendég St. Louis Rams elleni, 35-0-ás hazai győzelemmel végződött mérkőzésen a profi amerikaifutball-liga legutóbbi játéknapján (NFL).

A szilveszteri bakiparádékban feltehetően találkozunk azzal a jelenetsorral, ahogy a San Francisco 49ers csapata touchdownt szerzett a St. Louis Rams elleni vasárnapi NFL-mérkőzésen.

Andy Lee val a házigazda lényegében átadta a támadás jogát az ellenfélnek, csakhogy Quincy Butler lábbal elsodorta a társa elől a tojáslabdát, ezzel az „szabaddá” vált, ráadásul a továbbfutó Butler a célterületen belül sem tudta birtokba venni a pattogó bőrdarabot, amelyet a hazaiak egyik játékosa, Scott McKillop kaparintott meg, ezzel vezetéshez juttatta a csapatát.

Butler bakija (0:37-tól)

A San Francisco végül 35-0-ás veréséggel küldte haza a St. Louist. A Rams négy fordulót követően még nyeretlen az amerikaifutball-liga mostani kiírásában. A 49ers 3-1-gyel áll.

Az Indianapolis Colts, a Denver Broncos, New York Giants és New Orleans Saints a negyedik meccsét is megnyerte, és a Minnesota Vikings százszázalékos – előbbi négy gárda 4-0-ás, utóbbi 3-0-ás mutatójával emelkedik ki a mezőnyből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik