Élet-Stílus

Fejesgól 40 méterről – videó

Nem akármilyen góllal döntötte el a vasárnap esti Boca Juniors-Vélez Sársfield mérkőzést Martin Palermo, a fővárosi csapat argentin válogatott játékosa.

A vendég Vélez Caruso révén kétszer is megszerezte a vezetést a Boca Juniorsszal szemben, a fővárosiak azonban mind a kétszer egyenlítettek, s végül a győztes találatot is bevitték.

Az állást 2-2-re módosító Riquelme gólja sem volt éppen „csúnya”: a karmester 19 méterről bombázott a bal felső sarokba, de később Martin Palermo még rajta is túltett.

Boca Juniors-Vélez Sársfield 3-2

A 73. percben nagyon rosszul szabadított fel a vendégcsapat kapusa, a labdával pechére Martin Palermót találta meg, és a támadó mintegy 40 méterről az üres kapuba bólintott.

Az argentin bajnokságban a vártnál gyengébben szereplő, momentán csak a 11. helyen álló Buenos Aires-i alakulat ezzel a „rekordgyanús” fejesgóllal mind a három pontot otthon tartotta.

A címvédő Vélez Sársfield vereségével lecsúszott a negyedik helyre, az élen viszont nem volt változás, továbbra is az Estudiantes tanyázik az „Apertura” tabellájának élén.

Eredmények

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik