Élet-Stílus

Overdose jövőre veri el a világot

Idén már biztosan nem versenyez, jövőre azonban újra rajthoz áll Overdose, a tizenkét futamán veretlen magyar csodaló, aki jelenleg Angliában lábadozik.

„Dózi” az idén már nem áll rajthoz, de a visszatérésének még nincs időpontja – ezt Mikóczy Zoltán tulajdonos pénteken jelentette be a PannoniaOverdose.hu című weboldalon keresztül.

Overdose jövőre veri el a világot 1

„Egyértelműen kijelenthetem, hogy Overdose számára az idei versenyszezon véget ért. Sokkal örvendetesebb, hogy jó ütemben halad a rehabilitációja” – nyilatkozta Mikóczy.

Ehhez hozzátette: az Angliában lábadozó Overdose október 14-én új patkókat kap a mellső lábaira. Ezután kezdheti el terhelni a lábait, szem előtt tartva a fokozatosság elvét, ami az első hónapban sétát, majd a téli hónapokban ügetést jelent.

Ha minden jól alakul, és nem jelentkezik újabb komplikáció, akkor a tavaszi versenyszezonra a ló már gyógyultan készülhet.

A tulajdonos egyelőre nem árulta el, hogy milyen versenyeken tervezi Overdose indítását, de a legnagyobb összdíjazású, a kétmillió dolláros dubaji versenyen a magyar csodaló várhatóan csak 2011-ben mutatná meg magát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik